Translate

søndag den 22. september 2013

Lammeskind i dag 22/09-2013

Islandske lammeskind i sort brun

Det er igen årstid for lammeskind og nu er der kommet lammeskind på lager i sort brun fra Island. Lammeskindene er enten langhåret eller også i korthåret. Det er lidt afhængigt af hvad man er til og om de f.eks. skal være på en stol til spisebordet eller en lænestol.

De fleste vælger islandske lammeskind i langhåret da det er det de er kendt for og som er det lækre ved disse skind. Der er ikke noget så lækkert som disse skind.
Du kan se mere omkring lammeskind HER

Du vil opleve meget forskellige priser på islandske lammeskind både i forretninger og på internettet.
Forretningerne vil du opleve de dyreste priser mens på nettet er de noget lavere men stadig kan svinge. Det kommer an på om butikkerne selv importere dem eller de køber dem igennem importører i Danmark.

Hos Din Tæppekæde står vi selv for importen. Det gør vi fordi vi selv kan styre de skind og lammeskind vi gerne vil have hjem. Vi er tæt på behandlingen af skindene og kvaliteten, som vi kun vil have den højeste af i vores forretning. Derfor vil du også opleve at vi kan styre prisen som vi vil og gerne have den laveste pris på lammeskind da vi står for hele processen. Vi springer altså alle led over. men kvaliteten er stadig den samme. Vores sort brun lammeskind er mørke men med en lille smule af brun i og derfor utrolig populære i hele Danmark.

Se mere på vores hjemmeside Din Tæppekæde - lammeskind

Ingen kommentarer:

Send en kommentar